CENEX Method Mono

De hurly-burly van de Method Feeder visserij vraagt om een echt harde lijn die bestand is tegen het aanlanden van grote vissen, keer op keer. Onlangs ben ik overgestapt op Browning's uitstekende Cenex Methode Mono, die niet alleen een briljante slijtvastheid heeft, maar ook een aantal andere belangrijke kenmerken.

Even the best tied knots can let you down in some lines when subjected to Method fishing, but this line really can take the strain and a well tied knot will take the strain. The breaking strain is also very high for its diameter, to I opt for the heaviest 0.26mm diameter in the summer months which has a breaking strain of 15lb. Why risk losing fish when you can use a string line to have that extra margin for error? 

Veel moderne nylon lijnen hebben de neiging om neutraal te zijn in het drijfvermogen en moeilijk door de oppervlaktefilm te snijden, vooral bij het vissen in het bereik. Methode Mono zinkt zeker snel, en snijdt gemakkelijk door, waardoor het een stuk makkelijker is om zachtjes aan te spannen aan de feeder.

Methode Mono heeft een aangename camouflage-uitstraling die bestaat uit drie verschillende kleuren die het zeker helpen om zich te vermengen met de bodem van het meer. Al met al is het geweldig om te zien hoe een bedrijf een lijn maakt die speciaal voor deze manier van vissen is bedoeld.

Jon Whincup

Diameters beschikbaar:

0.20mm - 8.10lb

0.22mm - 10.40lb

0.24mm - 12.80lb

0.26mm - 15.00lb

cenex method mono 2
cenex method mono 3

Blijf op de hoogte van al ons laatste wedstrijdnieuws hier.

Ontdek hier meer over ons team van vissers.

 

Bezoek hier de interactieve productcatalogus van Browning.