Xitan EVA Stoksteun

Hoewel primair ontworpen en geproduceerd om uw hengel vast te houden en te beschermen tijdens het vissen kan de zwaar gevoerde Xitan EVA Pole support ook voor andere toepassingen rond uw tackle box station worden gebruikt.

Een zeer nuttige toepassing is het vasthouden van mijn landingsnet. In het verleden had ik het handvat naast me, maar het stootte voortdurend tegen de kist en de zijtray en zat in het algemeen in de weg bij het voeren. Ook was het soms irritant dat het net tegen mijn been schuurde, vooral bij het opzakken, omdat het mijn been nat en ongemakkelijk maakte. Door er een op de hoek van mijn aasbak te plaatsen, kon ik beide problemen uit de weg ruimen en het net toch binnen handbereik houden.

Justin Watkins

Xitan EVA Stoksteun 1
Xitan EVA Stoksteun 2
Xitan EVA Stoksteun 3

Blijf op de hoogte van al ons laatste wedstrijdnieuws hier.

Ontdek hier meer over ons team van vissers.

 

Bezoek hier de interactieve productcatalogus van Browning.