Targus Seatbox Bespreking

Enige tijd geleden ben ik overgestapt op de Browning Targus Seatbox, en zeggen dat ik er van onder de indruk ben, zou een understatement zijn. Het is echt een fantastisch stuk gereedschap. Ik ben geen kleine vent, maar deze kist, met zijn verschuifbare voetplaat, is absoluut oerdegelijk.

Ik heb hier bij de Decoy Lakes de hele dag gevist op 14 meter hoogte en de box beweegt gewoon niet, waardoor het vissen veel comfortabeler wordt, zonder te schommelen of te bewegen.

Het frame is een echt 'Z-style' ontwerp dat super-stijf is en veel ruimte geeft om schalen toe te voegen, zowel boven als onder het frame. Het is een doos in cassette-stijl, dus je kunt tot vijf trays onder het frame plaatsen en zoveel als je nodig hebt om de juiste hoogte boven het frame te krijgen. Ik ben een lange man en ik gebruik twee ondiepe en één diepe bak boven op het frame om me de juiste zithoogte te geven, minder dan ik op andere dozen heb gebruikt, wat ik leuk vind. Ik zou liever de dienbladen die ik in het cassettesysteem onder de doos heb, willen mi en matchen, dan ze te moeten gebruiken om de juiste zithoogte te krijgen.

Echt dikke 36mm pootjes zijn rondom gemonteerd en deze zijn allemaal dubbelzijdig te verlengen, ideaal als je geconfronteerd wordt met oneffenheden in de oevers van rivieren en meren. De grote handwielen maken het aanspannen van de benen gemakkelijk, omdat ze je veel grip geven.

Een klein detail, maar een dat ik ben gaan waarderen, zijn de waterpassen aan de achterkant en zijkant van het frame. Deze zorgen ervoor dat de doos perfect waterpas komt te staan en zorgen ervoor dat ik elke keer goed zit.

Al met al is dit een fantastisch vakje dat alle vakjes voor mij aankruist.

Jon Whincup

4. Genoeg ruimte voor het casette systeem

Genoeg ruimte voor het casette systeem

7. Geïntegreerde waterpassen

Geïntegreerde waterpassen

2. De Targus Box uitgerust met de Xitan X Shelter Side Tray

De Targus Box uitgerust met de Xitan X Shelter Side Tray.

8. Grote handwielen op de poten

Grote handwielen op de poten

6. Sterk "Z" frame

Super-Sterk 'Z' frame.

5. Superstabiele 36mm poten rondom

Superstabiele 36mm poten rondom

Blijf op de hoogte van al ons laatste wedstrijdnieuws hier.

Ontdek hier meer over ons team van vissers.

 

Bezoek hier de interactieve productcatalogus van Browning.