Silverlite Jens Koschnick Feederhengels

In 2016 ontwikkelde Jens Koschnick de World Champion feederhengels voor Browning, die een enorme hit bleken te zijn bij wedstrijdvissers in heel Europa die op zoek zijn naar schuw bijtende voorn en brasem op de feeder.

Nu in 2022 heeft Jens het opnieuw gedaan, door de originele World Champion serie te verbeteren en te updaten om zo de nieuwe Silverlite hengelreeks te ontwikkelen. Met geoptimaliseerde blanks en bijgewerkte componenten zetten deze hengels echt de standaard in deze prijsklasse voor de moderne wedstrijdvisser die op zoek is naar de perfecte zilvervis hengel.

Wat de Silverlite lijn onderscheidt van de rest is de unieke actie, die de zachtheid behoudt om geen haken te trekken en om beetindicatie te vergroten, maar die toch genoeg back-bone heeft om nauwkeurig te werpen op afstand. Een enorme hoeveelheid ontwikkeling ging in het verkrijgen van deze blanks perfect in balans.

Degenen die al Browning feederhengels bezitten zullen blij zijn te weten dat de Silverlite hengels de 2.2mm tipdiameter behouden, waardoor ze compatibel zijn met oudere modellen en een ruime keuze aan quivertips bieden.

De hengels van 3,15 m en 3,5 m zijn voorzien van ringen van normale grootte, terwijl de hengel van 3,85 m, ontworpen voor het vissen op grotere afstanden met grotere reels, is voorzien van grotere stand-off ringen.

Als u op zoek bent naar feederhengels die geoptimaliseerd zijn voor natuurlijke locaties waar elke voorn en skimmer telt, kijk dan eens naar de Silverlite serie bij uw Browning dealer.

Silverlite staaf 1
Silverlite voederbak 2
Silverlite voederbak 3
Silverlite voederbak 6
Silverlite voederbak 5

Blijf op de hoogte van al ons laatste wedstrijdnieuws hier.

Ontdek hier meer over ons team van vissers.

 

Bezoek hier de interactieve productcatalogus van Browning.