Targus zitkist

Ik heb de Targus Seatbox nu meer dan een jaar in gebruik en ik moet zeggen dat ik echt onder de indruk ben van dit stuk gereedschap. Ik ben geen kleine vent, maar deze box, met zijn verschuifbare voetplaat, is absoluut oerdegelijk.

Als ik de hele dag lang aan het vissen ben, is het van essentieel belang dat je box echt stevig is om alle microbewegingen te beperken die je comfort en efficiëntie kunnen beïnvloeden. Deze box beweegt gewoon niet, waardoor lang vissen zo veel comfortabeler is, zonder schommelingen of bewegingen.

Het frame is een echt stevig 'Z-stijl' ontwerp dat superstijf is en veel ruimte biedt om zowel boven als onder het frame bladen te plaatsen. Het is een box in cassettestijl, dus je kunt tot vijf trays onder het frame plaatsen en zoveel als je nodig hebt om de juiste hoogte erboven te krijgen. Ik ben een lange man en ik gebruik twee ondiepe en één diepe bak boven het frame om me de juiste zithoogte te geven, minder dan ik heb gebruikt bij andere boxen, wat ik prettig vind. Ik zou liever de dienbladen die ik in het cassettesysteem onder de box heb, kunnen mixen en matchen en ze niet hoeven te gebruiken om de juiste zithoogte te krijgen.

De extra sterke 36mm poten zijn rondom gemonteerd en deze zijn allemaal dubbel uitschuifbaar, ideaal als u te maken krijgt met oneffen oevers op rivieren en meren. De grote handwielen maken het vastzetten van de poten gemakkelijk, omdat ze u veel grip geven.

Een klein detail, maar een dat ik ben gaan waarderen, zijn de waterpassen aan de achterkant en zijkant van het frame. Deze zorgen ervoor dat de doos perfect waterpas komt te staan en zorgen ervoor dat ik elke keer goed zit.

Al met al is dit een fantastisch vakje dat alle vakjes voor mij aankruist.

Jon Whincup

targus doos kant
targus box Sterk 'Z'-frame

Het 'Z-frame' van de Targus Box is erg sterk en door de hoogte hoef ik maar een paar trays toe te voegen om de perfecte zitpositie te bereiken.

targus doos pootjes

De zes poten op de Targus Box zijn allemaal 36mm, en ze zijn allemaal telescopisch voor ongelijke banken. De stevige handwielen maken het aanpassen en vergrendelen van de poten op hun plaats heel eenvoudig.

targus seatbox Geïntegreerde waterpassen

De geïntegreerde waterpassen in het basisframe van de Targus Box zijn een kleinigheidje, maar wel een die me in staat stelt mijn box elke keer weer waterpas te krijgen.

2. De Targus Box uitgerust met de Xitan X Shelter Side Tray

Meestal voeg ik er een Xitan X Shelter Side Tray XL aan toe voor mijn aas en bijl.

Blijf op de hoogte van al ons laatste wedstrijdnieuws hier.

Ontdek hier meer over ons team van vissers.

 

Bezoek hier de interactieve productcatalogus van Browning.