Bol Haken aan Nylon

 

Ik vind het knopen van veel haaklengtes een hele klus, dus als ik kan gebruik ik haken aan nylon in mijn visserij om dit karwei uit de weg te ruimen. Een patroon dat ik veel gebruik in de wintermaanden, vooral bij het vissen op rivieren zoals de Wye en Severn is de Sphere Match Hooks to Nylon.

De Sphere Match is een middelsterke haak, waardoor hij ideaal is voor het vissen op maden. De draaddikte is fijn genoeg voor aas zoals maden, maar met genoeg kracht om bonusvissen te landen zonder dat ik me zorgen hoef te maken.

De vorm is ideaal voor het vissen met maden en caster. Op de rivier de Wye gebruik ik dit patroon meestal in maat 12 of 14, gebonden aan 0.14mm lijn.

Alle Sphere Hooks to Nylon worden geleverd gebonden aan een meter lijn, zodat u ze op lengte kunt knippen en waardoor ze geschikt zijn voor zowel dobber-, hengel- als feedervisserij.

De unieke houder maakt het mogelijk de haken aan nylon afzonderlijk te verwijderen en beschermt de opgeslagen rigs tegen UV-licht en vuil dat nylon kan beschadigen.

Een geweldig product, en als je het knopen van haaklengtes een karwei vindt, dan is dit een geweldig kwaliteitsproduct dat ik graag gebruik in mijn wedstrijdvisserij.

Rory Jones

 

Blijf op de hoogte van al ons laatste wedstrijdnieuws hier.

Ontdek hier meer over ons team van vissers.

 

Bezoek hier de interactieve productcatalogus van Browning.

sphere match haken aan nylon 2
sphere match haken aan nylon 3
sphere match haken aan nylon 4