De Xenos Cage Feeders, ontworpen door de Duitse International Jens Koschnick, zijn plastic cage feeders met het gewicht aan de voorkant van de feeder. De feeders zijn zo ontworpen dat ze precies de juiste maat gaatjes hebben, zodat het aas de feeder niet verlaat tijdens het werpen, maar wanneer het in de knijper komt, het aas met gemak kan worden losgelaten.

Het gewicht aan de voorkant van de feeder heeft een schroefdraad waardoor de feeder met verschillende maten gewichten kan worden gebruikt, zodat vissers alle omstandigheden en benaderingen kunnen bestrijken zonder al te veel feeders mee te hoeven nemen.

De feeders worden aan de bovenzijde geladen en een stevige knijpbeweging houdt het aas perfect op zijn plaats, zelfs als je het de grote aanbeet geeft! De gewichtsverdeling vooraan maakt het werpen van deze feeders tot een droom, een uitstekende afstandskooi feeder die het mogelijk maakt die extra mijl te gaan en met het gewicht dat gestroomlijnd is komen ze met minimale verstoring de stek binnen.

De Xenon Cage Feeders zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten met gewichten variërend van 30g-80g.

De J-25 feeder is 2,1 cm lang en 2,5 cm in diameter.

De J-28 is 2,4 cm lang en 2,8 cm in diameter.

De grootste van de reeks is de J-32 feeder die 3,0cm lang is en 3,2cm in diameter, perfect voor de dagen waarop hoe meer je voert, hoe meer je vangt!

De J-25 wordt zelfs geleverd met een langzaam zinkende kop die u echt verder moet bekijken!

Nick Crooks

 

Blijf op de hoogte van al ons laatste wedstrijdnieuws hier.

Ontdek hier meer over ons team van vissers.

 

Bezoek hier de interactieve productcatalogus van Browning.

geladen Xenos feeder

De gaten van de Xenos feeders zijn perfect voor microkorrels en casters.

browning Xenos feeders

Het Xenos Cage feeder gamma omvat een brede waaier van voedermaten en -gewichten, voor uiteenlopende toepassingen gaande van het vissen in de winter op korte afstand, tot het zware aas op grote afstand.

Xenos j32 voederbak

Gebruik de Xenos J32 feeder wanneer u veel aas wilt introduceren.

j25 langzaam zinkend voeder

De Xenos J25 Slow-sinking Feeder is briljant voor zomerkarpers, omdat het drijfvermogen kan worden aangepast door hem te vullen met water om karpers te vangen dwars door de waterkolom.