Het creëren van een nette, geen poespasverbinding tussen uw elastiek en tuigage kan de klittenband aanzienlijk verminderen. Dacron Connectors zijn steeds populairder geworden voor dit werk, vooral met de moderne trend om holle elastieken te gebruiken, die dikker zijn dan de traditionele massieve elastieken. Niet alle connectoren zijn echter gelijk, en ik vind deze felgekleurde Dacron connectoren precies wat ik nodig heb, vooral met mijn gewone Stretch 7 holle en Cenex Microbore elastieken. Niet alleen zijn de kralen zacht genoeg om gemakkelijk over de dikke knoop te trekken die je krijgt bij het vastbinden van holle elastieken, maar ze zitten ook mooi tegen mijn Xitan PTFE-bussen aan.

De Dacron-lus is precies de juiste maat om het bevestigen van uw tuigage gemakkelijk te maken. Al met al is dit een zeer doordacht product dat het beoogde werk perfect doet.

Jim Hall

De connectoren worden geleverd in handige verpakkingen van vier.

De Dacron connectors zorgen voor een nette, knoopvrije verbinding tussen elastiek en rig.

Eenvoudig en doeltreffend. U vindt ze bij de dichtstbijzijnde Browning-handelaar.