Het 2.50m Black Magic Standard Keep Net, de kortste van de drie beschikbare lengtes, is ideaal voor het vissen op kanaalwedstrijden in de winter wanneer een behoorlijk gewicht rond de 10lb zou liggen, maar met ringen van 40cm x 50cm kan het gemakkelijk de gewichtslimieten van 50lb voor commerciële wedstrijden aan.

De sterke, visvriendelijke, donkere mazen van 6 mm zijn ideaal in het heldere water van het kanaal, omdat ze elk licht tegenhouden en zo de vis, meestal schartong en blankvoorn, veilig houden in deze tijd van het jaar, en de kans verkleinen dat snoeken worden aangetrokken, die een probleem kunnen vormen wanneer ze de vis in het net proberen aan te vallen, en soms een stek ruïneren.

Alle zwakke punten, zoals de hoeken, zijn verstevigd en de boven- en onderringen in een metalen frame voorkomen dat het net inzakt. De hoekvergrendeling is fantastisch, omdat het net daardoor elke keer perfect kan worden geplaatst. Een innovatieve toevoeging is het bevestigingskoord, waardoor geen onderdelen tijdens het vervoer verloren kunnen gaan.

Een ander voordeel van het gaas is dat het heel snel droogt, zodat er minder stank en ziekteoverdracht is, en de vasthaakpunten zijn geweldig als er op een ondiep meer moet worden gevist en er moet worden uitgezet.

Verkrijgbaar in drie maten - 2,50m, 3,00m en 3,50m.

Jamie Burt

Dit zijn zeer goed ontworpen netten die ideaal zijn voor natuurlijke en commerciële ontmoetingsplaatsen.

Het donkere net droogt snel, en houdt de vis in de schaduw.

De hoeken zijn verstevigd om slijtage als gevolg van het wrijven van het net over de bodem van het meer tegen te gaan.

"Een briljant net voor zowel commerciële als natuurlijke locaties."

De hoekversteller is zeer sterk en heeft een bevestigingskoord dat voorkomt dat onderdelen verloren gaan.

Met de ringen kan het net in ondiep water worden uitgezet.

De afmetingen van het net zijn perfect voor zowel natuurlijke locaties als commercials met netgewichtlimieten. Er kunnen meerdere netten naast elkaar worden geplaatst, zodat u over voldoende mogelijkheden beschikt.