Craig 'Trig' Edmunds en zijn partner Pemb Wrighting behaalden vorige week een schitterend resultaat op het tweedaagse evenement op Moorlands Farm. Hier is Craig's verslag van het evenement.

De afgelopen dagen heb ik de koppelwedstrijd op Moorlands Farm gevist met mijn partner Pemb Wrighting.

Op vrijdag trok ik lijn 9 op Middle, een meer dat ik nog nooit had bevist, dus ik wist niet goed wat ik kon verwachten.

Mij was verteld dat het vooral F1's waren, met een goede kop van skimmers en met een aantal karpers om ook te gaan. Wat bleek, ik had genoeg aanbeten om te eindigen met 73 pond, bestaande uit ongeveer 45 pond van F1's, met de rest zijn kleine skimmers gevangen op worm. Het was echt leuk vissen, en ik eindigde als tweede in de sectie.

Pemb deed het geweldig en won zijn sectie met 133 pond op eilandpen 2, dus een echt goede start, en alles nog om voor te spelen op dag 2.

Dag 2 en ik trok lijn 19 op Moors. Nogmaals, een meer dat ik nog nooit had bevist. Ik ving een paar vissen op harde pellets in het begin, voordat ik een paar skimmers en F1s ving op casters in het ondiepe. Ik had dan een goede reeks van F1s kort op vlees, maar voelde dat ik enkele karpers nodig had om in te lijsten, dus spendeerde ik het laatste uur langs de rand voor zeven karpers op vlees of maïs voor 98lb, om het meer te winnen.

Pemb deed wat Pemb doet en ving 166 pond F1s op lijn 46 van High Meadow om zijn meer te winnen. Dit gaf ons een totaal van 5 punten wat hetzelfde was als Kieran en John, maar we slaagden erin om hen te verslaan met 40 pond in gewicht om te winnen. Goed gedaan aan hen beiden, die elke dag briljante prestaties leverden en aan de andere inlijsters.

Het waren twee erg leuke dagen. Het was echt denkend vissen, waar ik van hou, waarbij je moet hakken en veranderen om aanbeten te blijven krijgen. Dank aan Simon Jones en de Grant Albutt familie voor het opzetten van een grote kleine gebeurtenis met veel gelach vooral de vrijdagavond kijken naar het voetbal.

Moorlands was de eerste commercial waar ik meer dan 25 jaar geleden als jonge knaap viste, dus het is geweldig om te zien dat hij in goede handen is. Dit wordt er zeker een om in de kalender te zetten voor volgend jaar!

Craig 'Trigg' Edmunds